Glarmesteropgaver løses i Slagelse

Hvis du er på udkig efter en glarmester i Slagelse, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig. Vi mestrer alle opgaver inden for traditionelle glarmester opgaver samt diverse specialopgaver. Læs mere om vores ydelser her på siden.  

Vi mestrer store og små glarmesteropgaver på vores værksted i Slagelse

Uanset om du har brug for et enkelt bruseglas til en lille bruseniche eller en større løsning til et luksuriøst bruseområde, kan vi opfylde dine ønsker. Vi sørger for, at vores bruseglas er af høj kvalitet og præcist skåret for at passe til dine specifikke mål og krav.


Vi laver alle vores løsninger i sikkerhedsglas på dine mål. Vi har flere forskellige typer beslag og glas, som kan ses i butikken. Løsningerne er mange, så kig ind og lad os tage en snak om det.

Energi- og termoruder er den moderne løsning til at forbedre isoleringen af dine vinduer og reducere energiforbruget. Disse avancerede ruder er designet til at holde på varmen om vinteren og holde det ude om sommeren, hvilket hjælper med at opretholde en konstant temperatur i dit rum og reducere varme- eller køleomkostningerne.

Glarmester Sejr laver alt indenfor termoruder og energiruder i alle typer vinduer. Herunder solafskærmende glas, sikkerhedsglas, energiruder med råglas, bevaring og blyruder i energiruder og meget mere.

Forsatsruder er en smart og effektiv måde at forbedre energieffektiviteten og komforten i dit hjem eller kontor. Disse ruder er designet til at blive monteret på indersiden af dine eksisterende vinduer og fungerer som en ekstra isolerende barriere.

Vores forsatsruder laves på mål i enten akryl, polycarbonat eller glas. Dette monteres med en gummiliste og vridere, som fås i hvid eller gennemsigtig.

Hos Glarmester Sejr leverer vi kvalitetsglas til både drivhuse og skræddersyede glasløsninger på mål. Vi er selvfølgelig lagerførende med mange typer glas og spejle. Fås både i 2-, 3-, 4- og 6 mm tykkelse.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg af drivhusglas og skræddersyede glasløsninger på mål. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dine behov og tilbyde dig et konkurrencedygtigt tilbud.

Uanset om du ønsker at skabe en rumopdeling uden at miste fornemmelsen af rummelighed eller ønsker at skabe en sofistikeret skillevæg til dit kontor, kan vores glasvægge opfylde dine forventninger.

Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet og sørger for, at vores installationer er sikre, holdbare og energieffektive. Vi tilbyder naturligvis også rådgivning og vejledning, så vi sammen kan drøfte hvilken løsning, der ville passe bedst til jer.

Indramning er en fantastisk måde at bevare og fremhæve dine værdifulde minder, kunstværker, fotografier og mange andre genstande. Hos Glarmester Sejr råder over en større indramningsafdeling med mere end 200 forskellige rammer.

Vi har erfaring med alt fra plakater, litografier og malerier, til fodboldtrøjer og puslespil og mange andre genstande.  Vi har en lang række forskellige glas typer, hvor specielt vores ’’museums glas’’ er meget populær.

Folie er en alsidig og omkostningseffektiv løsning, der kan bruges til forskellige formål. B.l.a. hvis man vil ændre på rudens funktion uden at skulle udskifte ruden.

Vores vinduesfolie er designet til at forbedre dit vindues ydeevne og komfort i rummet. Vi arbejder b.la. med solfilm, matfilm, sikkerhedsfilm og meget mere.

... Hvis du ønsker nærmere information

Der findes mange typer opgaver og ikke to er helt ens. Har du i den forbindelse en forespørgsel, kan du få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os. Henvend dig allerede i dag, så vi sammen kan drøfte dine spørgsmål. 

Jeg laver alt glarmester arbejde og ingen opgaver er for store eller små.
- Lasse Sejr

Et udpluk af vores projekter i billeder

Glarmester Sejr udfører glarmesteropgaver i Slagelse og omegn
Glarmester Sejr udfører glarmesteropgaver i Slagelse og omegn
Glarmester Sejr udfører glarmesteropgaver i Slagelse og omegn
Kontakt Glarmester Sejr i Slagelse

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.